Kayaking in Timisoara pe raul Bega

Kayaking in Timisoara pe raul Bega
Timișoara este printre primele orașe ca și mărime din România și este un important centru economic în vestul țării. Așezat de-a lungul râului Bega, orașul este supranumit “Mica Viena” ca urmare a vieții culturale bogate, a vestigiilor istorice și a clădirilor datând din secolul 18. Motivele pentru care Timișoara este un oraș pe care trebuie să îl vizitezi neapărat sunt multiple, iar atracțiile turistice și activitățile de aici susțin această afirmație. 

Tocmai din multiplele motive pentru care acest oraș este o atracție turistică, echipa Vertical Adventure organizează o mulțime de activități de team building în Timișoara. Printre comorile acestui oraș trebuie să amintim și răul Bega, care servește ca traseu perfect pentru cei ce doresc să își petreacă timpul liber altfel. Iar de această dată prin altfel, ne referim la turele cu caiacul pe Bega, organizate în fiecare luni și marți de cei de la Vertical Adventure. 

Caiacul este o ambarcațiune sportivă cu unul sau mai multe posturi de vâslit, ascuțită la ambele capete, cu suprafața de alunecare netedă sau în clinuri, și care este condusă cu un tip de vâsle nefixate numite padele, din poziția așezat. Padela este un tip de vâslă prevăzută cu pale la ambele capete. Tehnica de vâslit pentru caiac folosește padela, ținută cu mâinile în zona de mijloc, cu care se execută prin apă tracțiuni alternative de o parte și de alta a caiacului, pentru a se asigura înaintarea. Direcția se păstrează cu ajutorul unei cârme dirijate cu picioarele, printr-un sistem de cabluri și levier. 

Fie că ești din Timișoara, din apropiere sau ești doar în vizită în acest minunat oraș, trebuie să profiți de această experiență și să te aventurezi la cel puțin o tură cu caiacul pe Bega. Nu trebuie să îți faci griji pentru echipament. Cei de la Vertical Adventure îți pun la dispoziție vestă de salvare, caiace sit-on-top, scaun pentru caiac și padelă. Tu trebuie să vii doar cu o pereche de încălțăminte lejeră care se va uda, sunt potrivite și sandalele, haine de schimb, prosop, chef de aventură și o doză mare de bună dispoziție.




De asemenea pentru a participa la această activitate nu este necesar să ai experiență în ture de kayaking. 

Aventura cu caiacul costă 170/persoană. În această sumă sunt incluse:

- caiac individual 

- vesta de siguranță

- instructaj la fața locului

- ghidaj pe apă pentru cei care nu au mai folosit caiace

- transportul de la Ghiroda la Remetea Mare pentru recuperarea mașinilor

- fotografii

Vezi mai multe aici: 

Pentru astfel de activități de team building în Timișoara contactează-i cu încredere pe cei de la Vertical Adventure sau apelează cu încredere numărul Luminița Dumbravă - Consilier programe teambuilding / office@verticaladventure.ro - 0724 513 593 sau Tot Călin - Consilier pachete turism de aventură
/ calin@verticaladventure.ro - 0725 214 194

NE găsești pe râurile: 
  • Bega sălbatică - din Mai până in Octombrie, în fiecare weekend, miercuri seara și în fiecare noapte cu lună plină
  • Lunca Mureșului - este o experiență inedită în care descoperi timp de 3 ore sălbăticia verde a Mureșului. Traversăm pasajul cel mai sălbatic al rezervației, un ecosistem declarat arie protejată cu o biodiversitate remarcabilă in Romania. Cuprinde peste 200 specii de păsări, galerii de arbori protejati si aprox 40 insule.
  • Cazanele Dunării -   Timp de 2-3 ore vom vâsli pe fluviul ce ne străbate meleagurile de milenii, pe un tronson pitoresc.
Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!