3 activitati pline de adrenalina in team building

3 activitati pline de adrenalina in team building
Team building-ul reprezinta o iesire pe care o faci alaturi de colegii tai, cu scopul precis de a inchega si a consolida relatiile dintre voi. Firma care se va ocupa de organizarea team building-ului echipei tale iti va propune activitati dintre cele mai diverse. Printre activitatile de team building propuse de cei de la Vertical Adventure se numara: canyoning-ul, catararea, paintball-ul, supravietuirea, orientarea sau rafting-ul. 

Am ales 3 activitati pline de adrenalina care cu siguranta vor contribui la solidificarea relatiilor, la depasirea limitelor, la o comunicare mai eficienta si la crearea unei atmosfere excelente.
  • CANYONING-ul 
Presupune deplasarea prin canioane sau vai inguste folosind diverse tehnici. Fii pregatit pentru alunecari pe tobogane naturale, trekking, sarituri in cascade sau inot. Fiecare canion este diferit si are o dificultate diferita in functie de cat de abrupti ii sunt peretii, de dimensiunea si numarul cascadelor sau debitul apei. 

Pentru aceasta activitate trebuie sa va echipati corespunzator, asta inseamnand costum si sosete de neopren, vesta flotanta, casca si ham. Dar nu va ingrijorati, veti avea un instructor profesionist si acesta nu va va lasa sub nici o forma sa participati la aceasta aventura fara echipamentul potrivit.

  • SUPRAVIETUIREA
Include o serie de activitati care sunt alcatuite in functie de preferintele si nevoile pe care tu si echipa ta le-ati exprimat. Poti alege un traseu mai greu, care include petrecere noptii undeva departe, in salbaticie, sau un traseu mai prietenos, cu un program mai usor, mai accesibil si mai confortabil.

Iata cateva din activitatile de supravietuire puse la dispozitia ta de cei de la Vertical Adventure:

👉 dormitul sub cerul liber, in padure, in pesteri sau in stane parasite;
👉 pregatirea mancarii afara, la foc, in ceaun sau prin alte metode;
👉 cautarea hranei si apei;
👉 pregatirea focului;
👉 lectii de orientare si legi ale naturii.

  • RAFTING-ul
Cu ajutorul ambarcatiunilor gonflabile, tu si echipa ta, impartiti pe echipe mai mici de cate 4-8 persoane coborati pe rauri de munte cu grade variate de dificultate. Cu ajutorul acestei activitati, membrii echipei sunt pusi in fata unor incercari reale. Fiecare trebuie sa se implice cu toata forta si atentia posibila pentru a tine barca si echipa pe linia de plutire.



Lasa-ti echipa pe mainile celor de la Vertical Adventure, te asigur ca activitatile de team building organizate de ei au efecte imediate!

Ce zici? Te-am convins? 😎
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!