Tipuri de programe Vertical Adventure - Timisoara
top
RO | EN

Tipuri programe

Complexitatea nevoilor nivelului managerial al organizațiilor cu care colaborăm, trecute prin filtrul experienței noastre, ne-au indicat câteva direcții majore cristalizate în tipuri de programe specifice.

Așadar, axele principale de activitate sunt:
     - team building
     - evenimente
     - dezvoltare personală
     - adventure

iar tipurile de programe în acest moment sunt descrise mai jos.

De asemenea, oferim servicii conexe care includ cazare, transport și alte câteva ”specialități”.TEAM BUILDING


LIGHT
Un gen de program simplu, desfășurat indoor sau outdoor, adresat echipelor care urmăresc socializarea și relaxarea activă.


ADVANCE!
Un tip de program conturat pentru echipele care pun pe prim plan dezvoltarea, creșterea. Durata și complexitatea programului sunt doi factori foarte importanți în proces.


PEAK
Un gen de program menit să aprofundeze procesul dezvoltării echipei pe o latură aleasă și să urmărească rezultatele, facilitând schimbarea. Se vizează atingerea și menținerea nivelului performanței în dinamica echipei.


HALF DAY
O direcție adresată echipelor care pot să-și aloce doar intervale mai scurte de timp, dar sunt orientate pe conexiune și dezvoltare. Se organizează în una sau mai multe sesiuni pe an, la sediul clientului sau în proximitatea acestuia.


CONNECT

O zi de lucru altfel: mutăm spațiul de lucru în natură, la maxim 1 oră distanță; focusul se pune pe dezvoltarea proceselor interumane raportate la dinamica echipei (formarea, ”furtuna”, normarea, performanța), prin activități provocatoare, deschizătoare de noi drumuri. Se poate organiza în mai multe sesiuni pe an.


C.S.R.

În jurul nostru există în anumite momente dorința de sprijin și suport din partea celor care pot și sunt deschiși să le ofere. Natura, oamenii, copiii, societatea pot fi sprijinite prin activități diverse, în cadrul unor programe special concepute pe baza semnalelor S.O.S. care ajung la noi sau la voi.


ROOTS
Sunt momente când suntem extrem de bucuroși și nu știm de ce, altele în care ne simțim epuizați și ne întrebăm cum am ajuns aici; uneori avem chiar momente de tristețe...
Acesta este un tip de program ce integrează în procesul de creștere a echipei și metode de eliberare a stresului, a toxinelor, de relaxare și de energizare prin tehnici de meditație, aceasta fiind o unealtă extrem de utilă oamenilor societății de azi.


HOME
Este un tip de program special dedicat echipelor și grupurilor care-și doresc o conectare aparte, cu natura și cu sine. Se desfășoară integral în mijlocul naturii, departe de civilizație, având la bază principiul auto-gospodăririi: instalare tabără (corturi sau alte tipuri de adăposturi), gestionare resurse (apă, alimente), gătit mâncare la foc.


WHITE
Jocul fulgilor și țurțurii de gheață, nasul roșu și șosetele de lână, bujorii din obraji după bucuria bătăliei cu bulgări și reușita identificării urmelor de animale în zăpadă, toate construiesc un ambient aparte, pentru un program special.


 înapoi

EVENIMENTE


T.O.R. (Team`S Outdoor Race)
Un eveniment creat pentru dezvoltare și socializare. Este o competiție strategică, de 1 zi, între echipele companiilor din România și nu numai.    Se desfășoară în natură și promovează ideea de performanță în echipă,  într-un cadru aparte și  în contextul competiției.


T.O.R. Corporate
Orice companie poate să solicite un eveniment T.O.R., organizat doar pentru echipele proprii. Este un eveniment puternic ce contribuie la descoperirea limitelor, găsirea și creșterea motivației, creșterea performanței echipei și implicit la îmbunătățirea rezultatelor.


 înapoi

DEZVOLTARE PERSONALĂ‚

GROW IN

Un proces de 3 zile consecutive, cu activități desfășurate în natură și în interior, input-uri teoretice, analize de proces și reflecții și finalizat cu examen și certificare ANC.
În cadrul acestui program se dezvoltă competențe personale și antreprenoriale cum sunt: atitudine, curaj, deschidere, leadership, lucru în echipă, comunicare și multe altele.

YOUNG

Acest tip de program are la bază dezvoltarea personală pentru copii și tineri, împrietenirea acestora cu aspecte importante ale mediului natural, social și (chiar) de business. Utilizăm învățarea experiențială implicându-i permanent, în mod practic în proces, simulând situații reale.


 înapoi

ADVENTURE

Un gen de programe adresat persoanelor fizice sau grupurilor de prieteni care doresc să participe la activități în natură, cu o doză agreată de adrenalină.SERVICII CONEXE

CAZARE
Vertical Adventure, având conexiuni multiple cu unități de cazare testate cu succes de noi, în diverse zone frumoase ale țării, facilitează în cadrul programelor oferite serviciile de cazare și masă.


TRANSPORT
Èšinând cont de complexitatea programelor și de faptul că implicit ne deplasăm spre zonele deosebite în care desfășurăm activitățile, am selectat furnizori de servicii de  transport de încredere. Prin urmare, putem facilita accesul la transport  în și din locația programului.


ALTE SERVICII
Programele noastre pot fi extra condimentate cu activități complementare, cum ar fi: petreceri tematice, stand-up comedy, croaziere cu bărci cu motor, ateliere de artizanat și altele.

 înapoi