Raftingul constă în coborârea pe râuri de munte, cu grade de dificultate variate, folosind ambarcațiuni gonflabile, cu capacitate de 3-8 persoane.
Echipamentul de protecție folosit constă în: costume și șosete de neopren pentru protecție termică, cască și vestă de salvare, pentru protecție mecanică.
Flota companiei noastre este momentan compusă din 20 ambarcațiuni: rafturi, caiace, in-line rafturi.
Râuri:
Clasificarea Federației Internaționale distinge șase grade de dificultate pentru râuri (White Water), de la W W I la W W VI. Pentru raftingul comercial, se pretează în general gradele de la I (considerat a fi mai mult River Safari), până la III, chiar IV pe anumite tronsoane și la anumite debite, considerate sigure.
Cerna: funcție de debitul apei, poate prezenta tronsoane de la WW II la WW IV, având ca specific apa foarte curată, pasaje lejere succedând celor tehnice, acțiune intensă.
Nera: cele mai lungi chei din România, gradul de dificultate WW II, peisaje spectaculare, floră și faună deosebite; mai puțină adrenalină, mai multă hrană pentru suflet.
Jiu: râul cu cel mai lung sezon anual cu debit practicabil; funcție de debit, gradul de dificultate WW II -WW IV; pasaje tehnice, adrenalină, luptă cu valurile, distracție garantate!
Crișul Repede: o tură liniștită, gradul WW II, peisaje sălbatice, deosebite, în Cheile Vadul Crișului, pereți verticali calcaroși.
Lăpuș: chei sălbatice, comparabile ca piesaj cu Cheile Nerei, funcție de debit, grad WW II - WW II/III.