Salomon Romania
top
RO | EN

Salomon Romania

Impresii după "Salomon Fest-ul" din 2006:

"De 12 ani lucrez cu femei și totdeauna am susținut că este mult mai ușor să lucrezi cu ele decât cu bărbați. De ce? Pentru că sunt mai conștiincioase, mai perseverente și nu se plang când le este mai greu. Poate din cauza asta nu m-am speriat atunci când am aflat că voi fi cu șase fete (le zic fete pentru că indiferent de vârstă, spirituală au rămas tinere) în echipă, la Fire Fest. Majoritatea celor de acolo au considerat că va fi misiune imposibilă să câștigăm. Inclusiv organizatorii au crezut așa, deoarece l-au trimis pe Dan în echipa noastră, ca norocul. Sincer, dupa ce am vazut lista probelor nici eu nu credeam că avem șansa să ajungem printre primii trei. Am auzit și voci care au zis că mai bine rămânem în tabară și ne odihnim.
Åži ca să nu creadă nimeni că această echipă a caștigat datorita băieților trebuie sa vă povestesc două întâmplări. Am ajuns la scufundare. Dan nu mai avea dreptul la aceasta probă. Eu am zis ca nu știu să înot bine și să mergem mai departe și mai vedem. După ce am stat câteva minute și ne-am uitat la apa îinvolburată, Ada a zis ca vrea să intre. A intrat și a scos sticla de vin din apă, fiind, cred, singura femeie care a facut aceasta probă. Ca să aflăm la proba de traversare pe corzi, ca nici ea nu știe să înoate prea bine. Vă dați seama cum m-am simțit. A doua întâmplare este tiroliana lui Monica, pe care a făcut-o după ce am terminat cu aproape toate probele și ne întorceam la tabară. Ea zicea ca n-are cum să-l depășească pe soțul ei, Sorin, care era într-o altă echipă. A reușit!!
La acest fest m-am convins că femeile sunt și foarte dârze. Mulțumesc coechipierilor, că au făcut să fie de neuitat acest fest pentru mine. Felicitări organizatorilor (femeile sunt și buni organizatori!) care au reușit a treia oara să organizeze cu brio acest eveniment, devenit deja tradiție.
Aștept misiunea imposibilă 2!! "
Janos Takacs


LasĂ un comentariu

Nume:
Mesaj:


Comentarii (0)

AU ÎNCREDERE ÎN NOI:

prev-port next-port