Overseas
top
RO | EN

Overseas

"Totul a fost foarte reuși, au fost niște lucruri pe care mi-am dorit întodeauna să le fac. Pot să zic că mi-am realizat o parte din vise."

"Pentru un om sedentar, activitățile fizice desfășurate păreau în primă fază de nerealizat, în schimb limita mentală fiind depășită, cea fizică a fost mai ușor de trecut."

"Deși au fost sarcini grele, faptul că am făcut totul în echipă a făcut să pară mai ușor și mai distractiv!"

„Cu puțin control și disciplină reușești să faci niște lucruri care din exterior par destul de grele. Instructorii au știut să se facă ascultați, să ne facă să fim mai încrezători, pe unii dintre noi ne-au făcut să ne descoperim limitele.” Cristina Gena D.

„Am descoperit puterea de convingere a grupului în a depăși niște bariere fizice considerate de netrecut. Mi-au plăcut lucrul în echipă, depășirea obstacolelor din traseu și tonusul echipei, chiar și în momentele dificile.” Răzvan M.

„Deși au fost sarcni grele, faptul că am făcut totul în echipă a făcut să pară mai ușor și mai distractiv.” Adrian G.

„Munca în echipă este foarte importantă; cu voință poți depăși anumite bariere peste care nu credeam că le voi putea depăși.” Anonim

„Am învățat să fac echipă cu cine este alături de mine, să îmi păstrez echilibrul în situațiile limită, Toate obstacolele trebuiesc depășite. Toți instructorii sunt foarte bine instruiți, cu roluri bine definite în cadrul echipei lor, în care am avut încredere de la început până la sfârșit. Adevărați profesioniști.” Adrian F.


LasĂ un comentariu

Nume:
Mesaj:


Comentarii (0)

AU ÎNCREDERE ÎN NOI:

prev-port next-port