Salomon Romania
top
RO | EN

Salomon Romania

Impresii după "Salomon Fest-ul" din 2006:

"De 12 ani lucrez cu femei si totdeauna am sustinut ca este mult mai usor sa lucrezi cu ele decat cu barbati. De ce? Pentru ca sunt mai constiincioase, mai perseverente si nu se plang cand le este mai greu. Poate din cauza asta nu m-am speriat atunci cand am aflat ca voi fi cu sase fete (le zic fete pentru ca indiferent de varsta, spiritual au ramas tinere) in echipa, la Fire Fest. Majoritatea celor de acolo au considerat ca va fi misiune imposibila sa castigam. Inclusiv organizatorii au crezut asa, deoarece l-au trimis pe Dan in echipa noastra, ca norocul. Sincer, dupa ce am vazut lista probelor nici eu nu credeam ca avem sansa sa ajungem printre primii trei. Am auzit si voci care au zis ca mai bine ramanem in tabara si ne odihnim.
Si ca sa nu creada nimeni ca aceasta echipa a castigat datorita baietilor trebuie sa va povestesc doua intamplari. Am ajuns la scufundare. Dan nu mai avea dreptul la aceasta proba. Eu am zis ca nu stiu sa inot bine si sa mergem mai departe si mai vedem. Dupa ce am stat cateva minute si ne-am uitat la apa involburata, Ada a zis ca vrea sa intre. A intrat si a scos sticla de vin din apa, fiind, cred, singura femeie care a facut aceasta proba. Ca sa aflam la proba de traversare pe corzi, ca nici ea nu stie sa inoate prea bine. Va dati seama cum m-am simtit. A doua intamplare este tiroliana lui Monica, pe care a facut-o dupa ce am terminat cu aproape toate probele si ne intorceam la tabara. Ea zicea ca n-are cum sa-l depaseasca pe sotul ei, Sorin, care era intr-o alta echipa. A reusit!!
La acest fest m-am convins ca femeile sunt si foarte darze. Multumesc coechipierilor, ca au facut sa fie de neuitat acest fest pentru mine. Felicitari organizatorilor (femeile sunt si buni organizatori!) care au reusit a treia oara sa organizeze cu brio acest eveniment, devenit deja traditie.
Astept misiunea imposibila 2!! "
Janos Takacs


Leave a comment

Name:
Message:


Comments (0)

AU ÎNCREDERE ÎN NOI:

prev-port next-port