Stilul de viață Vertical Adventure

Echipa

0 Comments

„Sometimes the most ordinary things could be made extraordinary,
simply by doing them with the right people.”       
Nicholas Sparks

Training of Trainers outdoor este susținut de Vertical Adventure prin echipa sa de formatori. În cei peste 10 ani de activitate am organizat și susținut peste 800 de programe indoor și outdoor, cu grupuri formate din 5 până la 500 persoane.

Din interacțiunea noastră directă cu participanții, în situații, în locuri și cu activități atât de diversificate, s-a adunat o experiență bogată, pe care acum ne dorim să o dăm mai departe.

E multă diversitate în echipa noastră, fiecare dintre noi venind cu un bagaj diferit (începând de la studii și până la cele mai profunde experiențe individuale pe care viața ni le-a oferit), însă în timp echipa a crescut, s-a transformat și s-a închegat, liantul fiind motivația în ceea ce facem: cu oameni, pentru oameni.

„Momentum” este ceea ce ne place cel mai mult – acel moment în timp și spațiu când lucrurile capătă „curgere” și totul se întâmplă mai mult decât natural și frumos, într-un mod aproape magic, la un nivel înalt de performanță, de comunicare, de dăruire, în care barierele cad și limitarea „formatori și participanți” dispare, lăsându-ne antrenați împreună într-o experiență caldă, umană, care ne crește pe toți, deopotrivă. Sunt momente aparte, ce nu vin de la sine, dar care merită din plin a fi căutate și construite. Și prețuite.

Pentru a cunoaște echipa la nivel de informație, vizualizează-ne profilele aici. Pentru a ne cunoaște la nivel uman, întâlnește-ne. Înscrie-te și hai cu noi să construim și să trăim împreună un „momentum”.

_DSC2071m

logo mic

Be Sociable, Share!