Stilul de viață Vertical Adventure

(În) folosul tău

0 Comments

”Course is as good as its participants allow themselves.”

Noi creăm cadrul, spațiul, fără a ne limita în aceasta doar la cel fizic, construit prin prezența trainerilor, prin activitățile specific alese sau prin spațiul aparte de cazare și zona frumoasă de desfășurare. Ne referim aici, de asemenea și la cadrul de învățare, reprezentat de elementele teoretice și de punerea lor în practică, de experiența trăită concret și de toate concluziile personale care se vor naște în tine, culminând cu acele fine momente în care poți simți cum ceva se schimbă interior, spre mai bine, spre mai bun.

Așadar, noi oferim spațiul și instrumentele, iar la tine e puterea de a face să ai maxim folos din tot ceea ce te întâmpină aici și din tot ceea ce vine spre tine și te provoacă.

Am putea spune că acest curs îți va fi de folos în primul rând la nivel de conștientizare. Vei avea astfel posibilitatea de a înțelege:

  • ce trăiesc participanții într-o activitate sau un program – ceea ce-ți va fi de mare folos în calitate de formator pentru a construi și livra programDSC_6232e adaptate profilului acestora
  • care sunt instrumentele principale pe care le poți folosi în interacțiunea umană (în inter-cunoaștere, comunicare, facilitare, training)
  • care este sursa emoțiilor tale (și ale celor din jur) și cum le poți controla și fructifica
  • ce-ți dorești să faci cu ceea ce ai dobândit în acest atelier, forma și domeniul în care alegi să dai mai departe (în turism, educație sau dezvoltare)

Despre beneficii și rezultate, mai mult și mai detaliat, aici.

Be Sociable, Share!