Stilul de viață Vertical Adventure

Expediție prin Cheile Nerei

”A fost minunat!!!!”  Așa zice lumea. Și împărtășim aceeași părere. 🙂

Cheile Nerei – un cadru extraordinar, natural, sălbatic. Am parcurs Cheile Nerei cu bărcile și caiacele: 15 ambarcațiuni, 50 de oameni frumoși, tineri și dornici de aventură.

Ne-am întâlnit cu toții dimineața. Echipamentul era deja pregătit în pauzele dintre dușurile care anunță apropierea verii. Fiecare primește echipamentul personal, se face instructajul și punem bărcile pe apă. Cerul e încă acoperit cu nori de ploaie care se risipesc treptat.

Urmează să petDSC_5806recem 8 ore pe apă, cu pauză pentru masă și vizitat obiectivele specifice locului. O luăm ușor la vale, ne obișnuim cu costumele de neopren, ne sincronizăm cu echipajul bărcii la comanda cârmaciului, admirăm peisajul verde crud care ne înconjoară.

Hop… un repeziș! Și… primul om la apă! 🙂 Liber la distracție! Atmosfera se încinge… și nu e doar de la soarele care-și face simțită prezența: concurs pe apă între bărci – care echipaj are neoprenele cele mai uscate, schimb de cârmaci, schimb de bărci și caiace, schimb de informații, experiențe și bancuri. 🙂

Cu ce am rămas în urma acestei expediții?

Prieteni – am întâlnit oameni frumoși, cu interese și pasiuni pentru natură și descoperirea locurilor frumoase din România

Experiențe – care aduc dezvoltare, creștere și valoare vieții

Cunoaștere –  atât de sine cât și a ceea ce te înconjoară

Timp – oferit nouă înșine, momente de liniște, de conexiune, descoperireDSCN7854

Și pe lângă toate acestea am vizitat și câteva din obiectivele turistice specifice acestui loc din țară: lacul Dracului și peștera aferentă, moara lui Untan, podul natural, canionul Valea Rea.

Am acostat la țărm pe la orele 20:00. Se anunță un somn odihnitor după o zi plină pe apă. Dar sunt sigură că vor mai urma altele de acest fel.

Câteva fotografii din expediția noastră puteți vizualiza aici.

Vă dorim să aveți parte de experiențe cât mai frumoase în natură, alături de oameni minunați!

De pe apă (și nu numai), echipa Vertical Adventure

Be Sociable, Share!